2022 Promosyon Ürünleri

Promosyon ürünleri firmaların hem müşterilerine hem de çalışanlarına belli dönemlerde hediye ettikleri ürünlerdir. Yeni yıl da promosyon ürünlerinin dağıtılması için en çok tercih edilen dönemlerdendir. 2022 promosyon ürünleri firmalara hem müşteri tarafında hem de çalışan tarafında çok önemli faydalar sağlar. Çalışanlara verilen promosyon ürünleri firmaya olan sadakati arttırarak iş performansının artmasını sağlar. Müşterilere hediye edilen promosyon ürünleri ise firmanın marka imajını ve müşterinin firma ile olan ilişkilerini olumlu olarak etkiler. Her iki kullanım için de 2022 promosyon ürünleri firmalara çok önemli faydalar sağlar.

Promosyon ürünleri genellikle yılın farklı dönemlerinde müşterilere firmanın kendini hatırlatması için kullanılır. Müşteriler firmalardan aldıkları hediyeler sebebiyle bu markalara sempati duyarlar. Bu nedenle de o alanda bir ihtiyaçları olduğunda ilk tercih olarak promosyon ürünü hediye eden markaya yönelirler. İnsan psikolojisi üzerinde yapılan araştırmalar da insanların hediye aldıkları kişi ya da firmaya borçlu hissettiklerini gösteriyor. Bu his müşterileri olabilecek ilk fırsatta sizin firmanızdan alışveriş yapmaya yönlendiriyor.  724 reklam 'a sorun

Promosyon ürünleri denildiğinde akla ilk baskılı promosyon ürünleri gelir. Baskılı promosyon ürünlerinin özellikleri ise markanızı öne çıkararak, tanınırlığınızı arttırmaktır. Baskısız promosyon ürünleri ise markanızın belli bir süre sonra unutulmasına ve dolayısıyla promosyon ürünü için yaptığınız harcamanızın boşa gitmesine sebep olabilir. Bu nedenle promosyon ürünlerinin marka logonuzun baskısıyla gönderilmesi size çok daha büyük bir katkı sağlayacaktır.

Yeni yıl 2022 gelirken, firmalarında yeni yıl promosyon ürünleri için hazırlıkları çoktan başladı bile. Ancak birçok firma yeni yıl için hangi promosyon ürününü seçeceği konusunda hala kararsız. Biz de bu yazımızda 2020 için hangi promosyon ürünlerini seçebileceğinizi ve bu ürünlerin size nasıl faydalar sağlayacağını anlattık. Gelin 2022 promosyon ürünlerini hep birlikte inceleyelim.

Promosyon Takvim Ürünleri

Yeni yıl promosyon ürünler dendiğinde akla ilk gelenler takvimli olan ürünlerdir. Bunun sebebi müşterilerin bu ürünleri tüm bir yıl boyunca kullanabiliyor olmalarıdır. Takvim ürünleri bir bakıma markanızın yıl boyunca müşterilerin gözü önünde olmasını sağlayarak onları sipariş vermeye yönlendirir. En çok tercih edilen promosyon takvim ürünleri listesi ise şöyle;

  • Masa Takvimi
  • Üçgen Piramit Masa Takvimi
  • Takvimli Masa Sümeni
  • Takvimli Mouse Pad
  • Takvim Yapraklı Magnet
  • Takvimli Magnet
  • Takvimli Cetvel
  • Poster Duvar Takvimi
  • Yıllık Plan Takvimi

Promosyon Ajanda

Promosyon Kitap Ayracı Baskı

Baskılı Promosyon Kalem

Promosyon Bez Çanta

Promosyon Bloknot

Masa Sümeni

Promosyon Defter

Promosyon Karton Çanta